Praktische informatie

Veerle Vandaele

Master in de seksuologie

Praktisch informatie en tarieven

  


Het kan zinvol zijn om samen met je partner te komen Dit is echter geen must, je bent ook alleen welkom. 

 

Doordat elk contact anders verloopt, is het onmogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel er sessies nodig zijn. Psychotherapie is maatwerk. Voor sommige mensen zijn een aantal sessies voldoende, anderen hebben baat bij een langdurige begeleiding. In overleg wordt bepaald wat de frequentie van de afspraken zal zijn en of die vermeerderd, dan wel verminderd, wordt. 


Gesprekken kunnen doorgaan op elke dag van de werkweek en op zaterdagvoormiddag.


Gelieve me 48u op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Bij annulaties binnen de 48u voorafgaand aan de afspraak wordt de helft van de consultatie aangerekend. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.

 

Individuele gesprekken duren 50 minuten en kosten 50€.

Koppeltherapie duurt 50 minuten en kost 65€.

 

De betaling gebeurt bij voorkeur contant na iedere consultatie. Eventueel kan je met smartphone betalen via Bancontact app of Payconiq. Er is geen bankterminal voor elektrisch betalingen aanwezig.


Rekeningnummer: BE 62 7360 6589 1861 

BIC: KRED BE BB

Bank: KBC


Wanneer een consultatie bezig is, wordt er geen telefoon opgenomen, zodat het gesprek niet gestoord wordt. Je kan wel een bericht achterlaten waarna je zo spoedig mogelijk teruggebeld zal worden of je kan jouw vragen mailen naar veerle.vandaele@relatietherapie.net


Gelieve via onderstaande knop een afspraak te maken.


© Copyright. All Rights Reserved.