Praktische informatie

Veerle Vandaele

Master in de seksuologie

Praktisch informatie en tarieven

  


Het kan zinvol zijn om samen met je partner te komen Dit is echter geen must, je bent ook alleen welkom. 

 

Doordat elk contact anders verloopt, is het onmogelijk om op voorhand te bepalen hoeveel sessies er nodig zijn. Psychotherapie is maatwerk. Voor sommige mensen zijn een aantal sessies voldoende, anderen hebben baat bij een langdurige begeleiding. In overleg wordt bepaald wat de frequentie van de afspraken zal zijn en of die vermeerderd, dan wel verminderd, wordt. De eerste afspraak is altijd een intakegesprek. Zo kan ik aan de hand van je verhaal en verwachtingen een inschatting maken welke mogelijkheden er bij jou of jullie passen. Het tarief en de tijdsduur van een intakegesprek zijn identiek aan een vervolgconsultatie.


Normaal gezien zijn er enkel digitale consultaties mogelijk nadat er minstens eenmaal een face to face  gesprek is gebeurd.  Aangezien er momenteel een mondiale crisissituatie is ontstaan wegens het Coronavirus, geldt dit niet meer en kan een digitaal gesprek direct. De afspraak gaat enkel door als er twee dagen vooraf betaald wordt op het rekeningnummer BE 62 7360 6589 1861. Dit betekent voor een koppelgesprek 65€ en voor een individueel gesprek 50€. Een gesprek duurt telkens 50 minuten.


Gesprekken kunnen doorgaan op elke dag van de werkweek en op zaterdagvoormiddag. Deze gebeuren op afspraak. 


Gelieve me 48u op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Bij annulaties binnen de 48u voorafgaand aan de afspraak wordt de helft van de consultatie aangerekend. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.

 

Individuele gesprekken duren 50 minuten en kosten 50€.

Koppeltherapie duurt 50 minuten en kost 65€.

 

De betaling gebeurt bij voorkeur contant na iedere consultatie. Eventueel kan je met smartphone betalen via Bancontact app of Payconiq.

Er is geen bankterminal voor elektrische betalingen aanwezig.


Rekeningnummer: BE 62 7360 6589 1861 

BIC: KRED BE BB

Bank: KBC


Wanneer een consultatie bezig is, wordt er geen telefoon opgenomen, zodat het gesprek niet gestoord wordt. Je kan wel een bericht achterlaten waarna je zo spoedig mogelijk teruggebeld zal worden of je kan jouw vragen mailen naar veerle.vandaele@relatietherapie.net


Gelieve via onderstaande knop een afspraak te maken.


© Copyright. All Rights Reserved.